Contact

Wat zijn de mogelijkheden?
Kort gezegd: er zijn heel veel mogelijkheden
Ik maak packshots voor E-commerce (webwinkels), high-end foto's voor (online of offline) advertenties, en conceptfotografie. Vooral bij conceptfotografie zijn er heel veel mogelijkheden. Een idee kan van u zelf komen of ik kan een concept voorstellen. Daarna kan er op basis van het idee een offerte gemaakt worden, want maatwerk is bij conceptfotografie ook ècht maatwerk.
Wat zijn de kosten?
U kunt mij altijd bellen of een mail sturen. Gezien de vele mogelijkheden en het maatwerk is een prijs noemen aan de telefoon vaak niet direct mogelijk. Aan de hand van een aantal vragen kan ik wel zo snel mogelijk, en vaak ook dezelfde dag, een gerichte offerte sturen. Misschien heeft u liever een prijsindicatie opgebouwd uit verschillende onderdelen welke u wel of niet nodig heeft, ook dat is geen probleem.
Hoe lang duurt het?
Uiteraard hangt dit sterk af van wat de wensen zijn, om hoeveel producten het gaat, en ook wat voor soort producten het zijn. Hoe meer producten er in een keer gefotografeerd moeten worden, hoe meer tijd er in de nabewerking gaat zitten, en dus in de tijd om het aan te leveren. Over het algemeen kan er snel geleverd worden, meestal binnen 1 week. Ook hiervoor geld dat ik, na overleg over de wensen, samen met een offerte ook een tijdsindicatie kan geven.
De rechten van de foto's?
Wanneer ik de fotografie voor u verzorg dan zijn de aangeleverde foto's ook uw eigendom. Ik bewaar de foto's altijd zodat u een back-up heeft, en voor gebruik voor mijn portfolio.
De foto's worden in hoge resolutie aangeleverd in het door u gewenste formaat, en zijn rechtenvrij door u te gebruiken. Altijd.

Bel of mail

Ik hoor graag wat ik voor u mag betekenen!

Vriendelijke groet,

Alco Boesjes

info@ab-productfotografie.nl

alco

Content is protected. Right-click function is disabled.